Rotterdam is mijn geboortestad.  Mijn moeder is geboren in Jakarta. Ik voel me nu al jaren thuis op ons plekje niet ver van het strand in Den Haag. Mijn vader en opa, hadden allebei een fotografie obsessie. Ik werd om het weekend gepositioneerd en voor de camera gezet. Ik lachte dan ongemakkelijk of ik keek nogal sneu voor een kind. Nu begrijp ik waarom: ik hoor aan de andere kant van de camera! En zo geschiedde.

 

Inmiddels fotografeer ik zo’n 10 jaar, met fotografie al slalommend door de gebeurtenissen in mijn leven; pas nu de kinderen groter zijn, kan ik fotografie de rode draad te laten zijn.
Ik ben liefhebber en bewonderaar van mijn man en kinderen, de natuur en de horizon..Als ik me niet met bovengenoemde dingen bezig hou, dan vind je me vast ergens gitaar spelend, schrijvend, of (hoogstwaarschijnlijk) etend.

fotografie: liefde voor contrast
Mooie momenten vind ik overal; vanzelfsprekend op een feest waar de liefde gevierd word, in overvloed. Maar juist in de dagelijkse normale dingen pareltjes vinden is een onophoudelijk avontuur. Sterker nog; in tijden van donkere wolken, in situaties van verdriet, daarin liefde tegenkomen en vastleggen geeft een onbetaalbare herinnering.

Ook zien, wat niemand anders (direct) ziet, in die ene fractie van een seconde, geeft me vaak het gevoel alsof ik een schat heb gevonden. Zomaar voor mijn neus.

Mensen met zweetdruppeltjes op hun voorhoofd, verzonken in een lichte hypnose als ze hun ambacht of instrument beoefenen. 

Dit alles en het daarna mogen delen van de foto’s met anderen die er een blijvende warme herinnering aan overhouden, maakt voor mij het maken van foto’s divers, interessant en dankbaar werk.

 

Afscheidsfotografie  Bruidsfotografie  Foodfotografie  Portretfotografie