JUICY IMAGING; foodfotografie en het neerzetten van je product of dienst.

Foodfotografie is meer dan een mooi plaatje. Uit eten wat ons gepresenteerd word, valt veel meer op te maken dan welke ingrediënten er gebruikt zijn. Het vertelt je iets over iemands stijl, karakter, manier van werken, liefde voor..vul maar in. Noem het de drijfveren achter de gerechten.

Dat uit zich in zoveel moois. Zie bijvoorbeeld hier het bericht over GoedEten. Of bekijk hun website om te zien hoe foodfotografie voor hun werkt.

Ook open dagen, workshops en dergelijke zijn een mooi moment om jouw product, dienst of bedrijf vast te leggen. Kijk maar eens naar Roos. Of naar de Leidsche steenhouwers. 

Omdat ik het leven te kort vind om me te beperken binnen de fotografie, fotografeer ik eigenlijk alles wat ‘meestroomt’. Dat waarin ik herkenning vind in werkwijze, daar waar hartstocht waait. Dit zijn soms chefs, maar ook de sessies voor een sieradenontwerper of Rockabilly band raken mijn gevoelige creativiteitssnaar. Noem het voorliefde voor ambachten en createurs, of noem het duurzaamheids- en creatieviteitsboodschapper. Jij hebt het beeld of woord, ik ‘vertel’ het voort.

Zelf interesse in een food-fotoshoot? Of een fotoshoot van je niet eetbare product/people?

Bel of mail gerust voor de opties.