Verliefd, verloofd..

..Getrouwd!

 

Bruiloften lijken wel steeds specialer te worden. Alles kan, zolang je maar verliefd bent en het kan dromen. 

De meeste bruiden vinden het leuk als ik er bij ben vanaf de aankleding. Het geeft vaak speciale, ‘cleane’ foto’s van de jurk of details zoals sieraden, en de voorpret met moeders of vriendinnen niet te vergeten. Enig ander moment instappen behoort ook tot de mogelijkheden. Wat de boventoon voert is fotografie zonder dat mensen doorhebben dat ze gefotografeerd worden. Poseren? Dat doe ik alleen voor de groepsfoto. En natuurlijk met jullie als bruidspaar. Ook dan wil ik de momenten liever uit jullie leven grijpen. Of ben jij fotogeniek van nature maar vind je partner het verschrikkelijk om gefotografeerd te worden? Dan kan ik je als (ex)a-fotogenieke ervaringsdeskundige daarin juist steunen.

strandbruiloft

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Eigenlijk is iedere bruiloft daarna zó persoonlijk. Een bruiloftsdiner in een kas vol rode rozen, een buitengebied in de polder, of de klassieke kerk- stadhuis combinatie; hoe je dag er ook uit gaat zien; ik ben een kei in afwezig lijken, maar toch heel aanwezig te zijn. In ruimte laten voor spontane momenten en een steuntje in de rug voor wie het maar lastig vind, de hele dag zo’n fotograaf om je heen.

Voor je het weet is die mooie dag voorbij. En krijgen jullie in de eerste week een sneak-peek van de bruiloft. Leuk om tijdens je honeymoon terug te vallen in die roze wolk. En mocht die roze wolk langzaam weer verder drijven, dan hebben jullie gelukkig nog zo’n 500 foto’s, (afhankelijk van het aantal uren fotografie).

Deze foto’s lever ik digitaal aan in hoge resolutie. Natuurlijk nabewerkt zonder aan de realiteit in te leveren. 

In overleg is het mogelijk om een trouwalbum te bestellen, maar dit zit niet standaard in het pakket. 

Benieuwd wat jullie specifieke wens mag kosten? Kijk bij praktische info voor een algemeen overzicht.

Vragen? Ik denk graag met jullie mee voor andere opties. Stuur me een mailtje of bel gerust.